'89 squad

nasze forum

Ogłoszenie

Czekamy z niecierpliwo¶ci± na nowych forumowiczów

#41 2007-01-27 22:13:03

Adu MH

Ojciec Prorok

Re: Trudne, nurtuj±ce, ciekawe... pytania

Nie no...to, ¿e Baton siê obrazi³ i przesta³ pisaæ na forum to jest z jego strony bardzo niedojrza³e. Tak siê ju¿ nie robi, w tym wieku nie wypada "stroiæ fochów"... ale never mind... Nie da siê stworzyæ forum, na którym wszyscy klepali by siê po plecach, przytakiwali sobie, dziêkowali za poruszanie ich w±tków itp. To by by³o takie forum gosposi wiejskich, których tematy traktowa³y by o rzeczach wiadomych, pospolitych, niezaprzeczalnych np. ¿e kurczaka nie jada siê na surowo.... To np. za co chcesz obdarowaæ kogo¶ tytu³em i jaki to by by³ tytu³?? Tak z ciekawo¶ci pytam... chcê wiedzieæ na czym stoimy...

Old man, dead hand
If only their insanity
The lie feeds off their greed                  Machine Head - "Old"
Jesus wept...

#42 2007-01-27 23:35:20

Homik

Administrator

Ale zastanówmy siê w ogóle czy te tytu³y (miemal¿e synonim s³owa rangi) s± potrzebne:

Lech kiedy¶ napisał:

Na wiêkosz¶ci 4ów rangi s± wycofywawane z tego powodu o którym napisa³ post wy¿ej Danuta. Mowimy nie dla rang!

Danuta natomiast napisał:

Wtedy zacznie siê robiæ syf na forum. Pisanie dla uzyskania wiêkszej ilo¶ci postów. Zostañmy przy tym co jest.

http://www.liga.legendyheroes.webd.pl/download/inne/publiczne/offtop.gif

#43 2007-01-28 08:08:44

Adu MH

Ojciec Prorok

Hmmm... i znowu nie odpowiedzia³e¶ na moje pytanie...Dobra skoro nie chcesz udzielaæ na nie odpowiedzi... Skoro nie piszemy dla rang i jednak one s± niepotrzebne, to niech stanie siê samowolka i ka¿dy wymy¶li sobie jaki¶ ¶mieszny tytu³. I wcale nie musi on byæ synonimem rangi. Ja mia³em ustawione Sweet Motherfucker... czy to mnie stawia wy¿ej od innych forumowiczów?? Chyba nie. A zapewniam, ¿e to syfu na forum nie spowoduje...

Old man, dead hand
If only their insanity
Jesus wept...

#44 2007-01-28 13:35:45

KoZaK

¦p. Brat Zakonu Marii...

Homik widze ze ty nie rozumiesz o co nam chodzi nam nie chodzi zeby dawac tytuly za cos tam tyko zeby kazdy sobie mogl wybrac tytul od tak i wtedy by nie bylo zadnych spiec i wszystko by gralo... wiec lajt..

W SEPATACJI Z W£ASNYM                                  GDYBYM NIE BY£ PASYWNY
MARNYM POCZUCIEM BEZPIECZEÑSTWA             NIE TYLKO BYM BLU¬NI£
POK³ADY MEJ ODRAZY                                        GDYBYM NIE BY£ TAKIM TCHÓRZEM
ZBIERA£Y SIÊ OD DZIECKA...                             DAWNO BYM TO ROZKURWI£...

#45 2007-01-28 14:13:25

Homik

Administrator

No w³a¶nie mi o to chodzi, ¿e tytu³u nie dajê siê od tak.  Poza tym przekonajcie Danutê. KoZaK- co z³ego jest w nazwie "u¿ytkownik" ??

#46 2007-01-28 21:38:04

KoZaK

¦p. Brat Zakonu Marii...

Homik w nazwie u¿ytkownik nie ma nic zlego ale lepiej brzmi np. S³odki Lizaczek...

POK³ADY MEJ ODRAZY                                        GDYBYM NIE BY£ TAKIM TCHÓRZEM
ZBIERA£Y SIÊ OD DZIECKA...                             DAWNO BYM TO ROZKURWI£...

#47 2007-01-29 17:39:32

Adu MH

Ojciec Prorok

Oki róbcie z tym co chcecie, ale wiêkszo¶æ u¿ytkowników wola³aby mieæ swoje w³asne i przez siebie wymy¶lone tytu³y.

Old man, dead hand
If only their insanity
Jesus wept...

#48 2007-01-29 20:04:05

KoZaK

¦p. Brat Zakonu Marii...

Adu MH wiem ze kazdy marzy o takim wlasnym wymyslonym przez siebie tytule tyko ze my dwoje mowimy oficjalnie o tym wiec chyba czas na pospolite ruszenie... kto jest ze mna niech podniesie rece w gore albo przynajmniej napisze

#49 2007-02-18 12:12:34

Adu MH

Ojciec Prorok

Jak± warto¶æ cenicie najbardziej i stawiacie j± na pierwszym miejscu?? Mi³o¶æ, przyja¼ñ czy rodzinê??

Old man, dead hand
If only their insanity
Jesus wept...

#50 2007-02-18 12:21:15

Homik

Administrator

To drógie. Nie muszê chyba pisaæ dlaczego.

#51 2007-02-18 15:13:25

KoZaK

¦p. Brat Zakonu Marii...

ehh... milosc to chlam... z rodzina najlepiej to sie na zdjeciach wychodzi a prawdziwi przyjaciele zawsze sa i byli

#52 2007-02-18 18:18:55

Baton

Użytkownik

Do Homika i Adu: a je¼dzijcie sobie po mnie ile chcecie, ja obra¿ony nie jestem na nikogo, po prostu mi to forum nie pasuje. Btw nie wiem o co ci adu chodzi z tym ¿e mnie nie ma na gg

#53 2007-02-18 21:25:13

Adu MH

Ojciec Prorok

Ej ale to teraz jako¶ g³upio wysz³o. Baton nikt po Tobie nie pojecha³. Po tej ostrej wymianie zdañ o tytu³ach po prostu przesta³e¶ pisaæ i udzielaæ siê w ogóle. Wiêc wysz³o to tak jakby¶ siê obrazi³. Ale skoro tak nie by³o i wcale siê nie obrazi³e¶, to przepraszam Ciê za mojego posta, bo nie chcia³em Ciê uraziæ. Przecie¿ znamy siê zbyt d³ugo  ¿eby teraz przez tak± sytuacjê nie odzywaæ siê do siebie tak jak ty i Homik kiedy¶ A je¶li chodzi o gg to ty w tym czasie by³e¶ z rodzin± na snowboardzie, o czym nie wiedzia³em, to by³a taka lu¼na my¶l. Potem na gg siê ciebie pyta³em czemu Ciê nie by³o...

Old man, dead hand
If only their insanity
Jesus wept...

#54 2007-02-25 21:17:08

Homik

Administrator

Cholera- wie kto¶ co mam nacisn±æ ¿eby powróciæ do normalnego stanu przegl±darki Internet Exploler?? Bo co¶ nieopacznie nacisn±³em i obraz zrobi³ siê nienaturalnie wielki...

#55 2007-02-26 16:49:53

MotylSoN

W³atca Móch

ale text Ci sie za duzy wyswietla ???;> ajk tak to w widoku zmien rozmiar tekstu na noramalny :d

1 for the money
2 for the cars
3 for the gangstas
4 for the broads

#56 2007-02-26 17:16:50

Homik

Administrator

Ale ja ciemny jestem No pewnie ¿e tak. Da³ bym Ci za to plusa, ale ju¿ jaki¶ czas temu zablokowa³em t± opcjê

#57 2007-02-27 14:49:39

MotylSoN

W³atca Móch

hehehehe spox polecam sie na przyszlosc

1 for the money
2 for the cars
3 for the gangstas
4 for the broads

#58 2007-03-01 18:57:00

KoZaK

¦p. Brat Zakonu Marii...

Czemu nie mozna ufac ludzi±???

#59 2007-03-01 22:48:39

Adu MH

Ojciec Prorok

Nie wiem czemu nie mo¿na ufaæ ludzi± Wydaje mi siê, ¿e czasem nie mo¿na ufaæ ludziom, poniewa¿ mog± to byæ osoby, które totalnie nie wiedz± co to jest obietnica albo przysiêga lub obchodz± siê z naszymi sprawami tak jakby by³y one ich w³asne tzn. plotkuj±, gadaj± totalne bzdury na nasz temat i brukaj± nasze dobre imiê. Dlatego nie mo¿na ufaæ byle komu.

Old man, dead hand
If only their insanity
Jesus wept...

#60 2007-03-02 05:01:16

Danuta

Moderator

Moim zdaniem to nikomu nie mo¿na ufaæ tylko samemu sobie. Czasem zdarzaj± siê ludzie którym mo¿na zaufaæ ale to jest rzadko¶æ.

"Nie przekrêcaj nazwy mojej grupy bo ci zrobi± gara¿ z dupy, tacy jak ty mog± ssaæ nam fiuty..."

Stopka forum

RSS