nasze forum
Administrator
Wiêc na pocz±tek ja siê spytam:
Co to s± szynszyle matematyczne??
Ojciec Prorok
Hehe to mo¿e ja odpowiem bo jestem ¶wiadkiem Szynszyl matematyczny to bojownik walcz±cy przeciwko krn±brnemu Miko³ajowi poloni¶cie ( walka dobra ze z³em ) Powsta³ na jednej z imprez u KoZaKa
Mo¿e Baton siê co nieco wypowie?? <lol>
*W³a¶nie. To pytanie skierowane jest przede wszystkim do Batona
Użytkownik
Szynszyl Matematyczny (zwany naukowo Szynszylem Matematycznym) jest tylko jeden i mieszka u Koziego w domu. Jego znakiem charakterystycznym jest kapsel od piwa na g³owie, a jego g³ównym wrogiem, jak adu s³usznie zauwa¿y³ jest krn±brny Miko³aj polonista (tego akurat nie pamiêta³em xD ). Umiejêtno¶ci szynszyla matematycznego:
- podnoszenie nogi
- atak wzorem na prost±
- rzut kapslem
Teraz Adu opisz mi Krn±brnego Miko³aja Poloniste, bo go nie pamiêtam
¦p. Brat Zakonu Marii...
Szynszyl matematyczny to moj szynszyl mojej siostry dzialajacy pod przykrywka gdzie w nocy zamienia sie w nieustraszona bestje.... oprucz tego lubi piwo i dobre towarzystwo nie nawidzi swini historyczki ktora mieszka w klatce obok
¦p. Brat Zakonu Marii...
dobra ale czy w koncu ktos mi powie czemu superman zaklada na spodnie majtki?????????
Użytkownik
Ale¿ to bardzo proste, w ten sposób zawsze siê zesra w spodnie, wiêc nikt mu nie powie "Ciota! zesra³ sie w majtki"
¦p. Brat Zakonu Marii...
Dzienkuje Baton... cuz ja podejrzewalem ze nosi je na spodniach dla tego ze jak nosil je pod spodniami to mu sie w dupe te majty wrzynaly
W³atca Móch
Kolejne nurtuj±ce pytanie :
Czy Miko³aj ma ¿one i czy dobiera sie do niej po nocach ????
Użytkownik
No a my¶lisz, ¿e co on robi przez 364 dni w roku? Przygotowuje prezenty? Niee...
Ojciec Prorok
A czy to prawda, ¿e ¿wirek krêci z muchomorkiem??
Ojciec Prorok
:hahaha: Nie wiem, czasem jest nie do upilnowania Motto Dudasa: nie wa¿ne ¿e potwór wa¿ne ¿e ma otwór D
Pozdro dla Dudasa!!
¦p. Brat Zakonu Marii...
jeszcze Adu MH zapomniales dodac i Huj z tym...
W³atca Móch
co wy mowiecie przeciez dudas tam ma inne odiekty porzadania
Adax wiesz o czym mysle ...
Ojciec Prorok
Takie jeszcze sylwestrowe
¦p. Brat Zakonu Marii...
Zgadzam sie z wami w 100% zboczuras jeden z niego i tyle
Ojciec Prorok
Ja mam pytanie: Czy Mazoch prze¿yje po skoku ??
Administrator
Powinien. Bo spad³ chyba na twarz Z kolanem bêdzie k³opot. Ale chyba bedzie dobrze. Miejmy nadziejê
Ojciec Prorok
Szkoda, ¿e dopuszczono w ogóle do takiego czego¶... moim zdaniem, konkurs nie powinien siê odbyæ! A dlaczego nie dokoñczyli II serii??
*To te¿ jest dobre pytanie
¦p. Brat Zakonu Marii...
hmm... a ty po takim wypadku chcialbys zeby dokonczyli konkurs bo ja niee