nasze forum
Administrator
Więc na początek ja się spytam:
Co to są szynszyle matematyczne??
Ojciec Prorok
Hehe to może ja odpowiem bo jestem świadkiem Szynszyl matematyczny to bojownik walczący przeciwko krnąbrnemu Mikołajowi poloniście ( walka dobra ze złem ) Powstał na jednej z imprez u KoZaKa
Może Baton się co nieco wypowie?? <lol>
*Właśnie. To pytanie skierowane jest przede wszystkim do Batona
Użytkownik
Szynszyl Matematyczny (zwany naukowo Szynszylem Matematycznym) jest tylko jeden i mieszka u Koziego w domu. Jego znakiem charakterystycznym jest kapsel od piwa na głowie, a jego głównym wrogiem, jak adu słusznie zauważył jest krnąbrny Mikołaj polonista (tego akurat nie pamiętałem xD ). Umiejętności szynszyla matematycznego:
- podnoszenie nogi
- atak wzorem na prostą
- rzut kapslem
Teraz Adu opisz mi Krnąbrnego Mikołaja Poloniste, bo go nie pamiętam
Śp. Brat Zakonu Marii...
Szynszyl matematyczny to moj szynszyl mojej siostry dzialajacy pod przykrywka gdzie w nocy zamienia sie w nieustraszona bestje.... oprucz tego lubi piwo i dobre towarzystwo nie nawidzi swini historyczki ktora mieszka w klatce obok
Śp. Brat Zakonu Marii...
dobra ale czy w koncu ktos mi powie czemu superman zaklada na spodnie majtki?????????
Użytkownik
Ależ to bardzo proste, w ten sposób zawsze się zesra w spodnie, więc nikt mu nie powie "Ciota! zesrał sie w majtki"
Śp. Brat Zakonu Marii...
Dzienkuje Baton... cuz ja podejrzewalem ze nosi je na spodniach dla tego ze jak nosil je pod spodniami to mu sie w dupe te majty wrzynaly
Włatca Móch
Kolejne nurtujące pytanie :
Czy Mikołaj ma żone i czy dobiera sie do niej po nocach ????
Użytkownik
No a myślisz, że co on robi przez 364 dni w roku? Przygotowuje prezenty? Niee...
Ojciec Prorok
A czy to prawda, że żwirek kręci z muchomorkiem??
Ojciec Prorok
:hahaha: Nie wiem, czasem jest nie do upilnowania Motto Dudasa: nie ważne że potwór ważne że ma otwór D
Pozdro dla Dudasa!!
Śp. Brat Zakonu Marii...
jeszcze Adu MH zapomniales dodac i Huj z tym...
Włatca Móch
co wy mowiecie przeciez dudas tam ma inne odiekty porzadania
Adax wiesz o czym mysle ...
Ojciec Prorok
Takie jeszcze sylwestrowe
Śp. Brat Zakonu Marii...
Zgadzam sie z wami w 100% zboczuras jeden z niego i tyle
Ojciec Prorok
Ja mam pytanie: Czy Mazoch przeżyje po skoku ??
Administrator
Powinien. Bo spadł chyba na twarz Z kolanem będzie kłopot. Ale chyba bedzie dobrze. Miejmy nadzieję
Ojciec Prorok
Szkoda, że dopuszczono w ogóle do takiego czegoś... moim zdaniem, konkurs nie powinien się odbyć! A dlaczego nie dokończyli II serii??
*To też jest dobre pytanie
Śp. Brat Zakonu Marii...
hmm... a ty po takim wypadku chcialbys zeby dokonczyli konkurs bo ja niee