nasze forum
Administrator
Ban w zamierzeniu zniknie po tygodniu. I potem bêdzie kolejne piêæ dni na przedstawienie siê. Bo to chyba trochê g³ópie zaakceptowaæ zasady przy rejestracji a potem siê do nich nie zastosowaæ. Mo¿e ¼le robiê, ale jak kto¶ () niedawno powiedzia³: zero tolerancji . I nie robiê tego na z³o¶æ u¿ytkownikom, bo mogli faktycznie zapomnieæ ale zasady s± zasadami.
A poza tym- czy ja jestem potworem ??
Moderator
Dok³adnie Homik ma racje. Zosta³y na pocz±tku przedstawione zasady, pod którymi podpisa³ siê ka¿dy rejestruj±cy. Wiêc zasad trzeba siê trzymaæ. A zamieszczenie o sobie tylko dwód zdañ opisu to nie jest nic wielkiego.
¦p. Brat Zakonu Marii...
Homik moze i masz racje ja w sumie pierwszy muj post byl tu napisany ale z drugiej strony wez pod uwage ze wiekszosc nie czyta regulaminu bo uwazaja to za nie potrzebne
Użytkownik
Homik, g³upio robisz moim zdaniem, bo skoro wiesz ¿e to oni s±, to czemu ich banujesz? W koñcu ten temat mia³ byæ od tego ¿eby sie dowiedzieæ na pewno kim s± ludzie z forum. A poza tym skoro ich zbanowa³e¶ to jak maj± sie wpisaæ do tego tematu? Na forum jest ma³o ludzi, a ty jeszcze zniechêcasz innych do niego
Administrator
Czy napisanie czego¶ o sobie, w ci±gu piêciu dni, to naprawdê ponad si³y niektórych u¿ytkowników?? czy ja chcê a¿ tak wiele??
Użytkownik
Czy robienie z lokalnego, nietematycznego forum dla zamkniêtej grupy osób jakiego¶ nibypowa¿nego, sztywnego forum ma sens? Takie trzymanie siê sztywnych zasad mia³oby sens na jakim¶ wielkim tematycznym forum, ale nie na takim ma³ym dla grupki osób. Z reszt±, to banowanie za niewpisanie siê tutaj wyglada sztucznie, bo gdyby na przyk³ad trzymaæ siê zasad w kwestii offtopa i dawaæ ostrze¿enia za ka¿dy taki, to ju¿ nie by³oby tu pewnie nikogo ;] Na razie powinno chyba nam zale¿eæ na tym ¿eby forum siê jakotako rozwinêlo i mia³o kilkunastu u¿ytkowników, a nie wpierdalaæ bany za niewpisanie sie do tematu
¦p. Brat Zakonu Marii...
Baton napisał:
Czy robienie z lokalnego, nietematycznego forum dla zamkniêtej grupy osób jakiego¶ nibypowa¿nego, sztywnego forum ma sens? Takie trzymanie siê sztywnych zasad mia³oby sens na jakim¶ wielkim tematycznym forum, ale nie na takim ma³ym dla grupki osób. Z reszt±, to banowanie za niewpisanie siê tutaj wyglada sztucznie, bo gdyby na przyk³ad trzymaæ siê zasad w kwestii offtopa i dawaæ ostrze¿enia za ka¿dy taki, to ju¿ nie by³oby tu pewnie nikogo ;] Na razie powinno chyba nam zale¿eæ na tym ¿eby forum siê jakotako rozwinêlo i mia³o kilkunastu u¿ytkowników, a nie wpierdalaæ bany za niewpisanie sie do tematu
Zupe³nie zgadzam sie z przedmówc± wiesh Homik tu wszyscy na tym forum znaja sie od lat wiec chyba nie potrzebne jest banowanie ale z drugiej strony nie rozumiem ludzi ktorzy rejestruja sie na forum a potem nic nie pisza tyko sobie przegladaja wypociny innych... czy to jest fer??? niektorzy sie mecza zeby napisac cos zrozumiale i w miare ciekawie a drudzy sobie tyko to czytaja i sie nabijaja ale sami nie pisza nic... rozumiem jesli kogos nic na tym forum nie ciekawi to po co sie wogole rejestrowac?????
Użytkownik
Zgadzam sie z tob± Kozi co do ludzi którzy nic nie pisz± tylko czytaj±, ale Dudas i Justyna ju¿ co¶tam napisali i by³a szansa ¿e napisz± co¶ wiêcej a tu ban
¦p. Brat Zakonu Marii...
W³asnie w³asnie trzeba im dac szanse
Moderator
Szanse jeszcze dostan± Nie s± przeciesz skre¶leni.
Pani Ob³êdu
Znana wszem i wobec z tej z³ej lub bardziej z³ej strony, z filipowskich slumsów pe³nych morderców, alokoholików i z³odziei... przyby³am ja Wszystko co z³e nale¿y do mnie sasasa <lol2>
Ale i tak wiem, ¿e kiedy¶ znajdzie siê kto¶, kto pokocha mnie prawdziw± mi³o¶ci± pomimo ¿ylaków, ograniczenia umys³owego, hemoroidów, chronicznego owrzodzenia twarzy, grzybicy stóp, zapalenia j±der, ow³osienia podniebienia, siedmiu dodatkowych zêbów, zajêczej wargi, paradontozy, ¶wi±du skóry, ¶wierzbu, próchnicy, ropienia oczu, wszy ³onowych, ki³y, rz꿱czki, syfillisu, p³askostopia, nietrzymania moczu, pozosta³o¶ci po ospie wietrznej, miodu w uszach, w³osów w nosie, dredów pod pachami, loków na nogach, w±sów pod nosem, trzech fa³dów brzusznych, w³osów na klacie, g±szczu na plecach, wytrzeszczu oczu na skutek smutnych prze¿yæ z dzieciñstwa jak mnie mama bi³a drewnian± ³y¿k±.
Ahahahah zwariowa³am
Justyna
Moderator
Giganciara ju¿ zrobi³a postêp i jest odblokowana
Użytkownik
A reszta?
W³atca Móch
Siemanko niez³e wdzianko! Mam na imiê Adrian, a nazwisko jest ukryte w moim loginie, wiêc ka¿dy powinien zauwa¿yæ . Co prawda nie jestem z rocznika `89 , ale mówi³em rodzicom aby mnie zapodali pó¼niej <lol> ale jednak postawili na swoim . . .
Lubiê pos³uchaæ nuty (Techno , HH) , zapodaæ na jak±¶ imprezkê w doborowym towarzystwie i obejrzeæ dobry film a moja pasja s± kobiety (najlepsze s± te z klas od 1 do 3 ;] )
Moje pierwsze ( uczciwe ;] ) pieni±dze zarobi³em w jak¿e luksusowym i elitarnym zak³adzie stolarskim "GREMEB" gdzie boryka³em siê problemami stolarki sakralnej ( wiêkszo¶æ towaru by³a zamawiana przez Ksiê¿y i Zakonników ;] ) Praca by³a ciê¿ka ale w doborowym towarzystwie a mianowicie pracowa³em z Adu MH i Kamusiem i w zwi±zku z tym by³o grubooo . . .
To tyle na mój temat, mam nadzieje , ze zastane przyjêty do tak doborowego grona
Pozdro FOR ALL
Ostatnio edytowany przez MotylSoN (2007-01-13 23:10:40)
Administrator
MotylSoN napisał:
mam nadzieje , ze zastane przyjêty do tak doborowego grona
Pozdro FOR ALL
Ju¿ choæby za samo napisanie w tym temacie pierwszego posta
Użytkownik
No to ja tez cos naskrobie...
Jestem Przemek i chodzie z dwoma osobnikami zarejestrowanymi na tym forum do klasy, gram tez z nimi i jeszcze jednym (którym??- bo ja nie wiem ) w AoE <-- dziêki tej grze dowiedzia³em sie o tym forum.
Rocznik - Jak¿e piêkny 89... wtedy to komuna upad³a i mamy co chcieli¶my
Użytkownik
Ja to sobie jestem Piotrek i mam 16 latek nom mieszkam w woli filipowskiej kolo kosciola
hym hym . w zasadzie to lubie kompy i wszystko z tym zwiazane . poza tym lubie pograc czasami w noge i fajnie spedzac moj free time.
so that's all
yo nigga's
Użytkownik
A znacie innego fotografa...
Administrator
Ooo Kamil a siê porobi³o