'89 squad

nasze forum

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

Ogłoszenie

Czekamy z niecierpliwo¶ci± na nowych forumowiczów

#21 2007-01-03 22:37:14

Homik

Administrator

Re: (Obowi±zkowy wpis ka¿dego) Co¶ o sobie

Ban w zamierzeniu zniknie po tygodniu. I potem bêdzie kolejne piêæ dni na przedstawienie siê. Bo to chyba trochê g³ópie zaakceptowaæ zasady przy rejestracji a potem siê do nich nie zastosowaæ. Mo¿e ¼le robiê, ale jak kto¶ () niedawno powiedzia³: zero tolerancji . I nie robiê tego na z³o¶æ u¿ytkownikom, bo mogli faktycznie zapomnieæ ale  zasady s± zasadami.

A poza tym- czy ja jestem potworem ??

http://www.liga.legendyheroes.webd.pl/download/inne/publiczne/offtop.gif

#22 2007-01-04 08:49:14

Danuta

Moderator

Dok³adnie Homik ma racje. Zosta³y na pocz±tku przedstawione zasady, pod którymi podpisa³ siê ka¿dy rejestruj±cy. Wiêc zasad trzeba siê trzymaæ. A zamieszczenie o sobie tylko dwód zdañ opisu to nie jest nic wielkiego.

"Nie przekrêcaj nazwy mojej grupy bo ci zrobi± gara¿ z dupy, tacy jak ty mog± ssaæ nam fiuty..."

#23 2007-01-04 13:37:32

KoZaK

¦p. Brat Zakonu Marii...

Homik moze i masz racje ja w sumie pierwszy muj post byl tu napisany ale z drugiej strony wez pod uwage ze wiekszosc nie czyta regulaminu bo uwazaja to za nie potrzebne

W SEPATACJI Z W£ASNYM                                  GDYBYM NIE BY£ PASYWNY
MARNYM POCZUCIEM BEZPIECZEÑSTWA             NIE TYLKO BYM BLU¬NI£
POK³ADY MEJ ODRAZY                                        GDYBYM NIE BY£ TAKIM TCHÓRZEM
ZBIERA£Y SIÊ OD DZIECKA...                             DAWNO BYM TO ROZKURWI£...

#24 2007-01-04 18:35:09

Baton

Użytkownik

Homik, g³upio robisz moim zdaniem, bo skoro wiesz ¿e to oni s±, to czemu ich banujesz? W koñcu ten temat mia³ byæ od tego ¿eby sie dowiedzieæ na pewno kim s± ludzie z forum. A poza tym skoro ich zbanowa³e¶ to jak maj± sie wpisaæ do tego tematu? Na forum jest ma³o ludzi, a ty jeszcze zniechêcasz innych do niego

#25 2007-01-04 18:56:40

Homik

Administrator

Czy napisanie czego¶ o sobie, w ci±gu piêciu dni, to naprawdê ponad si³y niektórych u¿ytkowników?? czy ja chcê a¿ tak wiele??

#26 2007-01-04 19:18:59

Baton

Użytkownik

Czy robienie z lokalnego, nietematycznego forum dla zamkniêtej grupy osób jakiego¶ nibypowa¿nego, sztywnego forum ma sens? Takie trzymanie siê sztywnych zasad mia³oby sens na jakim¶ wielkim tematycznym forum, ale nie na takim ma³ym dla grupki osób. Z reszt±, to banowanie za niewpisanie siê tutaj wyglada sztucznie, bo gdyby na przyk³ad trzymaæ siê zasad w kwestii offtopa i dawaæ ostrze¿enia za ka¿dy taki, to ju¿ nie by³oby tu pewnie nikogo ;] Na razie powinno chyba nam zale¿eæ na tym ¿eby forum siê jakotako rozwinêlo i mia³o kilkunastu u¿ytkowników, a nie wpierdalaæ bany za niewpisanie sie do tematu

#27 2007-01-04 22:50:51

KoZaK

¦p. Brat Zakonu Marii...

Baton napisał:

Czy robienie z lokalnego, nietematycznego forum dla zamkniêtej grupy osób jakiego¶ nibypowa¿nego, sztywnego forum ma sens? Takie trzymanie siê sztywnych zasad mia³oby sens na jakim¶ wielkim tematycznym forum, ale nie na takim ma³ym dla grupki osób. Z reszt±, to banowanie za niewpisanie siê tutaj wyglada sztucznie, bo gdyby na przyk³ad trzymaæ siê zasad w kwestii offtopa i dawaæ ostrze¿enia za ka¿dy taki, to ju¿ nie by³oby tu pewnie nikogo ;] Na razie powinno chyba nam zale¿eæ na tym ¿eby forum siê jakotako rozwinêlo i mia³o kilkunastu u¿ytkowników, a nie wpierdalaæ bany za niewpisanie sie do tematu

Zupe³nie zgadzam sie z przedmówc± wiesh Homik tu wszyscy na tym forum znaja sie od lat wiec chyba nie potrzebne jest banowanie ale z drugiej strony nie rozumiem ludzi ktorzy rejestruja sie na forum a potem nic nie pisza tyko sobie przegladaja wypociny innych... czy to jest fer??? niektorzy sie mecza zeby napisac cos zrozumiale i w miare ciekawie a drudzy sobie tyko to czytaja i sie nabijaja ale sami nie pisza nic... rozumiem jesli kogos nic na tym forum nie ciekawi to po co sie wogole rejestrowac?????

POK³ADY MEJ ODRAZY                                        GDYBYM NIE BY£ TAKIM TCHÓRZEM
ZBIERA£Y SIÊ OD DZIECKA...                             DAWNO BYM TO ROZKURWI£...

#28 2007-01-05 06:27:34

Baton

Użytkownik

Zgadzam sie z tob± Kozi co do ludzi którzy nic nie pisz± tylko czytaj±, ale Dudas i Justyna ju¿ co¶tam napisali i by³a szansa ¿e napisz± co¶ wiêcej a tu ban

#29 2007-01-05 10:17:07

KoZaK

¦p. Brat Zakonu Marii...

W³asnie w³asnie trzeba im dac szanse

#30 2007-01-05 11:13:36

Danuta

Moderator

Szanse jeszcze dostan± Nie s± przeciesz skre¶leni.

"Nie przekrêcaj nazwy mojej grupy bo ci zrobi± gara¿ z dupy, tacy jak ty mog± ssaæ nam fiuty..."

#31 2007-01-05 11:17:58

Giganciara :D

Pani Ob³êdu

Znana wszem i wobec z tej z³ej lub bardziej z³ej strony, z filipowskich slumsów pe³nych morderców, alokoholików i z³odziei... przyby³am ja Wszystko co z³e nale¿y do mnie sasasa <lol2>

Ale i tak wiem, ¿e kiedy¶ znajdzie siê kto¶, kto pokocha mnie prawdziw± mi³o¶ci± pomimo ¿ylaków, ograniczenia umys³owego, hemoroidów, chronicznego owrzodzenia twarzy, grzybicy stóp, zapalenia j±der, ow³osienia podniebienia, siedmiu dodatkowych zêbów, zajêczej wargi, paradontozy, ¶wi±du skóry, ¶wierzbu, próchnicy, ropienia oczu, wszy ³onowych, ki³y, rz꿱czki, syfillisu, p³askostopia, nietrzymania moczu, pozosta³o¶ci po ospie wietrznej, miodu w uszach, w³osów w nosie, dredów pod pachami, loków na nogach, w±sów pod nosem, trzech fa³dów brzusznych, w³osów na klacie, g±szczu na plecach, wytrzeszczu oczu na skutek smutnych prze¿yæ z dzieciñstwa jak mnie mama bi³a drewnian± ³y¿k±.

Ahahahah zwariowa³am

Justyna

I AM THE STORM
I AM THE WONDER
AND THE FLASHLIGHTS, NIGHTMARES AND SUDDEN EXPLOSIONS...

#32 2007-01-05 11:32:45

Danuta

Moderator

Giganciara ju¿ zrobi³a postêp i jest odblokowana

#33 2007-01-07 12:17:42

Lech

Użytkownik

A reszta?

Patience won't mend the broken Promise of something greater
The cables wrapped around our throat, tonight pitch red cast over
Senses adrift, I lay me down Plague wraps it's arms around me
Misery Signals - "The Failsafe"

#34 2007-01-13 23:07:53

MotylSoN

W³atca Móch

Siemanko niez³e wdzianko! Mam na imiê Adrian, a nazwisko jest ukryte w moim loginie, wiêc ka¿dy powinien zauwa¿yæ . Co prawda nie jestem z rocznika `89 , ale mówi³em rodzicom aby  mnie zapodali pó¼niej <lol> ale jednak postawili na swoim . . .
Lubiê pos³uchaæ nuty (Techno , HH) , zapodaæ na jak±¶ imprezkê w doborowym towarzystwie i obejrzeæ dobry film a moja pasja s± kobiety (najlepsze s± te z klas od 1 do 3 ;] )
Moje pierwsze ( uczciwe ;] ) pieni±dze zarobi³em w jak¿e luksusowym i elitarnym zak³adzie stolarskim "GREMEB"   gdzie boryka³em siê problemami stolarki sakralnej ( wiêkszo¶æ towaru by³a zamawiana przez Ksiê¿y i Zakonników ;] ) Praca by³a ciê¿ka ale w doborowym towarzystwie a mianowicie pracowa³em z Adu MH i Kamusiem  i w zwi±zku z tym by³o grubooo . . .
To tyle na mój temat, mam nadzieje , ze zastane przyjêty do tak doborowego grona
Pozdro FOR ALL

Ostatnio edytowany przez MotylSoN (2007-01-13 23:10:40)

1 for the money
2 for the cars
3 for the gangstas
4 for the broads

#35 2007-01-13 23:26:34

Homik

Administrator

MotylSoN napisał:

mam nadzieje , ze zastane przyjêty do tak doborowego grona
Pozdro FOR ALL

Ju¿ choæby za samo napisanie w tym temacie pierwszego posta

#36 2007-05-10 18:46:37

Shant

Użytkownik

No to ja tez cos naskrobie...

Jestem Przemek i chodzie z dwoma osobnikami zarejestrowanymi na tym forum do klasy, gram tez z nimi i jeszcze jednym  (którym??- bo ja nie wiem ) w AoE <-- dziêki tej grze dowiedzia³em sie o tym forum.

Rocznik - Jak¿e piêkny 89... wtedy to komuna upad³a i mamy co chcieli¶my

Marze ka¿dej nocy, aby spojrzeæ Tobie w oczy i wyznaæ to co czuje ;):*

#37 2007-07-16 17:05:12

Olek

Użytkownik

Ja to sobie jestem Piotrek i mam 16 latek nom mieszkam w woli filipowskiej kolo kosciola
hym hym . w zasadzie to lubie kompy i wszystko z tym zwiazane . poza tym lubie pograc czasami w noge i fajnie spedzac moj free time.
so that's all
                         yo nigga's

#38 2008-05-27 14:08:23

Fotograf

Użytkownik

A znacie innego fotografa...

#39 2008-05-27 18:53:03

Homik

Administrator

Ooo Kamil a siê porobi³o