'89 squad

nasze forum

• Nie jesteÅ› zalogowany.
  • Polecamy: Gry

Ogłoszenie

Czekamy z niecierpliwo¶ci± na nowych forumowiczów

#41 2007-07-18 19:17:03

.: ArTurO :.

Pirdolony Zakazany Owoc

Re: Wa¿ne i mniej wa¿ne tranfery oraz spekulacje prasowe

i tak leg³a ma mocny sk³ad, co do jañczyka to i tak by³ rezerwowym, natomiast w³odarczyka nie lubieli kibice, surma by³ lepszy od vukovicia ale nie na tyle ¿eby zdobyæ z nim MP i tak maj± szerok± kadre, ciekawi mnie tylko co jest z sza³achowskim(strasznie podoba³a mi sie gra tego pi³karza) i burkchartem. ale nie dziwie sie ¿e pi³akrze chc± odej¶æ z leg³ej skoro nie bed± mogli graæ w pucharach

i Grzegorz Bronowicki jeszcze

Co do wis³y to pozyska³a Niedzielana i Jirskaka (nie wime czy dobry) i to by by³o natyle wiec duzych zakupów nie zrobi³ana ca³e szcze¶cie wrócili jeszcze z wypo¿yczeñ kosowski i boguski. co mnie ciekawi na liscie  do wyporzyczenia znalaz³ sie Burns a Cantoro za³apa³ sie do kadry ;/

Prawda jest tutaj zakopana, nie umiecie jej odkopaæ jest metaforowana

#42 2007-07-19 08:06:41

Homik

Administrator

I tak nie bêd± potrafili zrobiæ po¿ytku z Rafa³a takiego, jak uczyni³ to BOT. A i co¶ mi sie widzi, ¿e Niedzielan oka¿e siê niewypa³em, ale obym sie myli³. Górnik Zabrze sie za to zbroi, ale te¿ co¶ mi siê nie widzi...

http://www.liga.legendyheroes.webd.pl/download/inne/publiczne/offtop.gif

#43 2007-07-23 18:12:52

Adu MH

Ojciec Prorok

Dudek w Realu MAdryt

Old man, dead hand
If only their insanity
The lie feeds off their greed                  Machine Head - "Old"
Jesus wept...

#44 2007-07-23 19:33:11

.: ArTurO :.

Pirdolony Zakazany Owoc

no w³asnie, wszedzie tylko ten dudek i dudek, ¯ygac mi sie juz chce.

co do górnika zabrze to to mo¿e byc ciekawy zespó³. jednak mam w±tpliwo¶ci zeby litwini byli bardzo dobrym po¿ytkiem, no ale kto wie moze z nich cos bedzie. mam nadzieje ¿e Danch bedzie gra³ w piewszym sk³adzie.

co¶ ostatnio ten Rui migel w Zag³ebiu wymiata, widaæ ch³opak zrobi³ postêpy odk±d przyszed³ do polski(troche to dziwne:P)

Prawda jest tutaj zakopana, nie umiecie jej odkopaæ jest metaforowana

#45 2007-07-26 20:27:43

Adu MH

Ojciec Prorok

No i Casillas ma kontuzje i Dudek bêdzie gra³ w pierwszym sk³adzie. Kurde A w polskiej lidze ciekawe rzeczy sie dziej±. Kto bêdzie gr±³ w ekstraklasie? Ruch ju¿ na pewno, Jagiellonia no i Zag³êbie Sosnowiec? Nie wiem dok³adnie. A do wis³y jaki¶ zajebisty m³odzian doszed³ z czech chyba czy jakos tak. Mnóstwo kasy na niego wywalili, ciekawe jak bêdzie gra³.

Old man, dead hand
If only their insanity
The lie feeds off their greed                  Machine Head - "Old"
Jesus wept...

#46 2007-08-28 21:59:54

Homik

Administrator

Antonio Puerta przeszed³ z FC Sevilli do dru¿yny w niebie. Jest to transfer definitywny i bezgotówkowy (a mówi±c pro¶ciej- umar³... mia³ 22 lata)...
Ale mnie wkurwi³a jedna wypowied¼ z nieoficjalnej polskiej strony int Sevilli :
hahahahahahahaha oj jaka szkoda , dziêkujemy ci, os³abienie Sevilli oznacza wiêksze szanse Realu na mistrzostwo Hiszpanii hahahahahahaha
takich niedojebanych ludzi powinno siê braæ od razu do gazu (rym niezamierzony)

http://www.liga.legendyheroes.webd.pl/download/inne/publiczne/offtop.gif

Stopka forum

RSS