nasze forum
Pirdolony Zakazany Owoc
i tak leg³a ma mocny sk³ad, co do jañczyka to i tak by³ rezerwowym, natomiast w³odarczyka nie lubieli kibice, surma by³ lepszy od vukovicia ale nie na tyle ¿eby zdobyæ z nim MP i tak maj± szerok± kadre, ciekawi mnie tylko co jest z sza³achowskim(strasznie podoba³a mi sie gra tego pi³karza) i burkchartem. ale nie dziwie sie ¿e pi³akrze chc± odej¶æ z leg³ej skoro nie bed± mogli graæ w pucharach
i Grzegorz Bronowicki jeszcze
Co do wis³y to pozyska³a Niedzielana i Jirskaka (nie wime czy dobry) i to by by³o natyle wiec duzych zakupów nie zrobi³ana ca³e szcze¶cie wrócili jeszcze z wypo¿yczeñ kosowski i boguski. co mnie ciekawi na liscie do wyporzyczenia znalaz³ sie Burns a Cantoro za³apa³ sie do kadry ;/
Administrator
I tak nie bêd± potrafili zrobiæ po¿ytku z Rafa³a takiego, jak uczyni³ to BOT. A i co¶ mi sie widzi, ¿e Niedzielan oka¿e siê niewypa³em, ale obym sie myli³. Górnik Zabrze sie za to zbroi, ale te¿ co¶ mi siê nie widzi...
Ojciec Prorok
Dudek w Realu MAdryt
Pirdolony Zakazany Owoc
no w³asnie, wszedzie tylko ten dudek i dudek, ¯ygac mi sie juz chce.
co do górnika zabrze to to mo¿e byc ciekawy zespó³. jednak mam w±tpliwo¶ci zeby litwini byli bardzo dobrym po¿ytkiem, no ale kto wie moze z nich cos bedzie. mam nadzieje ¿e Danch bedzie gra³ w piewszym sk³adzie.
co¶ ostatnio ten Rui migel w Zag³ebiu wymiata, widaæ ch³opak zrobi³ postêpy odk±d przyszed³ do polski(troche to dziwne:P)
Ojciec Prorok
No i Casillas ma kontuzje i Dudek bêdzie gra³ w pierwszym sk³adzie. Kurde A w polskiej lidze ciekawe rzeczy sie dziej±. Kto bêdzie gr±³ w ekstraklasie? Ruch ju¿ na pewno, Jagiellonia no i Zag³êbie Sosnowiec? Nie wiem dok³adnie. A do wis³y jaki¶ zajebisty m³odzian doszed³ z czech chyba czy jakos tak. Mnóstwo kasy na niego wywalili, ciekawe jak bêdzie gra³.
Administrator
Antonio Puerta przeszed³ z FC Sevilli do dru¿yny w niebie. Jest to transfer definitywny i bezgotówkowy (a mówi±c pro¶ciej- umar³... mia³ 22 lata)...
Ale mnie wkurwi³a jedna wypowied¼ z nieoficjalnej polskiej strony int Sevilli :
hahahahahahahaha oj jaka szkoda , dziêkujemy ci, os³abienie Sevilli oznacza wiêksze szanse Realu na mistrzostwo Hiszpanii hahahahahahaha
takich niedojebanych ludzi powinno siê braæ od razu do gazu (rym niezamierzony)