nasze forum
¦p. Brat Zakonu Marii...
No w sumie tak jakby na to nie patrzec kolega nas nie zna...
Administrator
Mam jednak nadziejê, ¿e kolega bêdzie siê dalej wypowiada³, chocia¿ tak jak nasz ¦p. Brat Zakonu Marii
Tak na marginesie- ale¶my zeszli z tematu...
Użytkownik
nie no a tak powa¿nie i ¿yciowo to wed³ug mnie giganciaro masz ogromnego pecha bo trafi³a¶ na niedoj¿a³ych ch³opaków,mo¿e oni nie wiedzieli co maj±,mo¿e terraz ¿a³uj± ze cie skrzywdzili ale nie martw sie i nie przestaj wierzyæ w s³owo mi³o¶æ to nahjpiêkniejsza ¿ecz jaka a mo¿e sie przytrawfiæ .Ja sam na ni± czekam lecz narazie nie spotka³em wyj±tkowej dla mnie dziewczyny.Ale nie trace nadziei choæ bêdzie trudno znale¿æ dziewczynaê tak±jak± chcia³bym mieæ tyle teraz jest perwer bez rozumu które nie my¶l± wogóle
¦p. Brat Zakonu Marii...
Damianbob zeby to bylo takie proste jak piszesdz to bylby lajt ale zycie nie jest takie latwe bo ludzie sie gdzies zaczeli rozmijac i zagineli w pêdzie nawet najlepszy kumpel jest w stanie wbic noz w plecy i ukochana osoba tez a czemu???? bo dla niej milosc jestr na samym koncu piramidy wartosci
ps. heh widze po sygnaturze ze sluchasz Akurat... ehh kawalek "lubie mowic z toba" miarzdzy suta
Damianbob spodziewa³ siê, ze kto¶ inny odpisze
Użytkownik
Najwierniejszymi ludzmi s± chuligani ja tak uwa¿am ¿aden chuligan nie wbije ci no¿a wplecy jak to sie mówi bo mo¿e wbiæ tasak ci w g³owe hehe.a tak powa¿nie to musisz ostro¿nie wybieraæ towa¿ystwo ja wiem ¿e nikt by mi nie wbi³ no¿a w plecy z moich kolegów.A w twoich s³owach widzê prawde ,dostrzegam j±. ALe z tym powi±zaniem kolegi z mi³o¶ci± to przesadzi³e¶ gdyby ka¿dy kumpel mnie kochal to ju¿ dawno bym musial sobie dupe zaszyæ hehe.
PS:homik wbi³ by¶ mi nó¿ w plecy
Wiem
¦p. Brat Zakonu Marii...
ehh... Damianbob wiesz niektorych ludzi sie kocha jak braci i tu nie chodzi wcale o podteksty seksualne ale tak juz jest wydaje sie ci ze znasz czlowieka na wylot razem sie wychowaliscie na jednym podwurku razem melanze i wypady na piwo a teraz kurwa co zachowal sie jak ostatnia lajza tego to bym sie po nim nie spodziewal
Użytkownik
dobra no to dam ci rade tego ch³opa co tak zrobi³ musisz laæ w cipe,co to za frajer wogóle.A i co napisa³e¶ w ps mam nadzieje ¿e nic na mnie.
¦p. Brat Zakonu Marii...
kurde nie pamietam ale napewno nic na ciebie ten huj sie nawet nie skapl ze sie do niego nie odzywam...