'89 squad

nasze forum

Ogłoszenie

Czekamy z niecierpliwo¶ci± na nowych forumowiczów

#41 2007-02-26 21:00:15

KoZaK

¦p. Brat Zakonu Marii...

Re: "Gdy Twój partner okazjuje siê dziwk±?!"

No w sumie tak jakby na to nie patrzec kolega nas nie zna...

W SEPATACJI Z W£ASNYM                                  GDYBYM NIE BY£ PASYWNY
MARNYM POCZUCIEM BEZPIECZEÑSTWA             NIE TYLKO BYM BLU¬NI£
POK³ADY MEJ ODRAZY                                        GDYBYM NIE BY£ TAKIM TCHÓRZEM
ZBIERA£Y SIÊ OD DZIECKA...                             DAWNO BYM TO ROZKURWI£...

#42 2007-02-26 23:26:11

Homik

Administrator

Mam jednak nadziejê, ¿e kolega bêdzie siê dalej wypowiada³, chocia¿ tak jak nasz ¦p. Brat Zakonu Marii
Tak na marginesie- ale¶my zeszli z tematu...

http://www.liga.legendyheroes.webd.pl/download/inne/publiczne/offtop.gif

#43 2007-03-09 18:40:03

Damianbob

Użytkownik

nie no a tak powa¿nie i ¿yciowo to wed³ug mnie giganciaro masz ogromnego pecha bo trafi³a¶ na niedoj¿a³ych ch³opaków,mo¿e oni nie wiedzieli co maj±,mo¿e terraz ¿a³uj± ze cie skrzywdzili ale nie martw sie i nie przestaj wierzyæ w s³owo mi³o¶æ to nahjpiêkniejsza ¿ecz jaka a mo¿e sie przytrawfiæ .Ja sam na ni± czekam lecz narazie nie spotka³em wyj±tkowej dla mnie dziewczyny.Ale nie trace nadziei choæ bêdzie trudno znale¿æ dziewczynaê tak±jak± chcia³bym mieæ tyle teraz jest perwer bez rozumu które nie my¶l± wogóle

Kiedy z serca bij± my¶li uderzaj± z wielk± moc±, kr±¿± wokó³ nas od tak nie wiadomo po co

#44 2007-03-11 21:12:38

KoZaK

¦p. Brat Zakonu Marii...

Damianbob zeby to bylo takie proste jak piszesdz to bylby lajt ale zycie nie jest takie latwe bo ludzie sie gdzies zaczeli rozmijac i zagineli w pêdzie nawet najlepszy kumpel jest w stanie wbic noz w plecy i ukochana osoba tez a czemu???? bo dla niej milosc jestr na samym koncu piramidy wartosci

ps. heh widze po sygnaturze ze sluchasz Akurat... ehh  kawalek "lubie mowic z toba" miarzdzy suta

Damianbob spodziewa³ siê, ze kto¶ inny odpisze

POK³ADY MEJ ODRAZY                                        GDYBYM NIE BY£ TAKIM TCHÓRZEM
ZBIERA£Y SIÊ OD DZIECKA...                             DAWNO BYM TO ROZKURWI£...

#45 2007-03-13 07:43:06

Damianbob

Użytkownik

Najwierniejszymi ludzmi s± chuligani ja tak uwa¿am ¿aden chuligan nie wbije ci no¿a wplecy jak to sie mówi bo mo¿e wbiæ tasak  ci w g³owe hehe.a tak powa¿nie to musisz ostro¿nie wybieraæ towa¿ystwo ja wiem ¿e nikt by mi nie wbi³ no¿a w plecy z moich kolegów.A w twoich s³owach widzê prawde ,dostrzegam j±. ALe z tym powi±zaniem kolegi z mi³o¶ci± to przesadzi³e¶ gdyby ka¿dy kumpel mnie kochal to ju¿ dawno bym musial sobie dupe zaszyæ hehe.

PS:homik wbi³ by¶ mi nó¿ w plecy

Wiem

Kiedy z serca bij± my¶li uderzaj± z wielk± moc±, kr±¿± wokó³ nas od tak nie wiadomo po co

#46 2007-03-13 16:53:50

KoZaK

¦p. Brat Zakonu Marii...

ehh... Damianbob wiesz niektorych ludzi sie kocha jak braci i tu nie chodzi wcale o podteksty seksualne ale tak juz jest wydaje sie ci ze znasz czlowieka na wylot razem sie wychowaliscie na jednym podwurku razem melanze i wypady na piwo a teraz kurwa co zachowal sie jak ostatnia lajza tego to bym sie po nim nie spodziewal

#47 2007-03-14 07:34:35

Damianbob

Użytkownik

dobra no to dam ci rade tego ch³opa co tak zrobi³ musisz laæ w cipe,co to za frajer wogóle.A i co napisa³e¶ w ps mam nadzieje ¿e nic na mnie.

#48 2007-03-14 14:48:02

KoZaK

¦p. Brat Zakonu Marii...

kurde nie pamietam ale napewno nic na ciebie ten huj sie nawet nie skapl ze sie do niego nie odzywam...

Stopka forum

RSS