nasze forum
Administrator
http://sport.interia.pl/raport/plebiscyt-ps
Dla mnie pierwsza pi±tka wygl±da³a by tak, w kolejno¶ci od miejsca pi±tego do pierwszego:
5- Robert Kubica (Formu³a 1)
4- Agnieszka Radwañska (tenis)
3- Artur Boruc (pi³ka no¿na)
2- Sebastian ¦widerski (siatkówka)
1- Otylia Jêdrzejczak (p³ywanie)
Użytkownik
¦rednio sie znam na sporcie ale jak dla mnie by³oby tak:
1 Sebastian ¦widerski
2 Robert Kubica
3 Artur Boruc
4 Tomasz Adamek
5 Monika Pyrek
Jêdrzejczak nie lubie, chocia¿ pewnie i tak wygra ten plebiscyt, bo wszyscy bêd± strasznie wzruszeni tym, ¿e zabi³a brata a potem znowu wróci³a do sportu.
A i dziwi mnie ¿e nie ma tutaj Mariusza Pudzianowskiego, chyba jedynego Polaka, który od wielu lat dominuje w jakims sporcie.
¦p. Brat Zakonu Marii...
Mnie to wali kto wygra bo moim zdanie my nie mamy za dobrych sportowcow a jak mamy to sie o nich nie mowi bo nie sa medjalni czyli nie sprzedaja swoich dup w mediach
Administrator
Pudzian by³ sklasyfikowany chyba raz- na dziewi±tym miejscu
¦p. Brat Zakonu Marii...
to dizwne bo pudzian wciaz jest najlepszy czyz nie ?????
Ojciec Prorok
Hmmmm... Jak dla mnie to wszystkich pobi³(dos³ownie ) Dariusz Diablo W³odarczyk. Walczy³ z trudnym rywalem i wygra³ t± walkê, zdobywaj±c dwa mistrzowskie pasy, ale nie wiem jakiej kategorii. W ka¿dym razie ogl±da³em t± walkê wiêc wiem... na drugim miejscu sklasyfikowa³bym ca³± kadrê siatkarzy, gdy¿ ka¿dy z osobna zas³uguje na pochwa³ê! Spisali siê w tym roku znakomicie! Mam nadziejê, ¿e polska kadra pi³karska wcale nie wypadnie gorzej!!!
Ojciec Prorok
Pudzian to prze koñ jest i tyle!!! Te walizki nosi jak by by³y jego
¦p. Brat Zakonu Marii...
mo¿e s± tyko co on w nich nosi chyba cement <lol2>
Ojciec Prorok
EEE... KoZaK a mo¿e one s± ze styropianu i s± wypchane wat±???
Pirdolony Zakazany Owoc
dla mnie najlepsi w tym roku byli Smolarek, Boruc, Wlaz³y, Adamek. Dla mnie s³abo wypad³a w tym roku Otlia, a kubice to tylko kreci kierownic± wiec dla mnie to nie ejst nic wilekiego. Adu nie Darisz tylko Krzysztof W³odarczyk no musze pzryznaæ ¿e by³ dobry
Ojciec Prorok
No tak ale zauwa¿, ¿e pisa³em tego posta o nieludzkiej godzinie 23:22:08
Ostatnio edytowany przez Adu MH (2006-12-31 13:28:18)
Administrator
Jak pewnie wszyscy wiemy- plebiscyt wygra³a Otylia. Szkoda tylko, ¿e w¶ród dziesiêciu najlepszych nie znalaz³ sie Artur Boruc, bo sobie chyba zas³ó¿y³. Temat do zamkniêcia w najbli¿szym czasie