nasze forum
Administrator
Jaki jest wg Was najlepszy program antivirusowy i jakich u¿ywacie?? Ja mia³em do niedawna BitDefender 9 standard ale ostatno co¶ mi siê w nim spieprzy³o. Aktualnie jestem "go³y", bo nawet nie ma czasu ¶ci±gn±æ co¶ nowego. Co do skuteczno¶ci tego programu, to uwarzam, ¿e by³a ona raczej wysoka, w ka¿dym razie nie narzeka³em.
Ojciec Prorok
No i widzisz Homo?? Mówi³em, ¿e co¶ jest nie tak z tym programem... A ja go niestety mam :/ wiêc nie wypowiadam siê. Ale jak robi³em skanowanie to zauwa¿y³em w pi¼dziec Trojanów, które nie zosta³y usuniête z dysku C... wiêc przede wszystkim dlatego potrzebujê przeinstalowaæ Windowsa, ale i tak nie mam sk±d wzi±æ :/
¦p. Brat Zakonu Marii...
Ja uzywam AntiVir Guard i narazie jest spoko
W³atca Móch
Ja uzywam Avast 4.7 i nie narzekam
Użytkownik
NOD32(antivir)+ewido7.5(antispyware)=¶mieræ dla wszelakich zarazków ³a¿±cych po necie
Administrator
Pobra³em Panda security antivirus 2007, czy jako¶ tak. Dudas mówi³, ¿e jest ¶wietny. Tak z trochê innej beczki: o co chodzi z tym java script ?? Bo jak siê tego nie ma to nie mo¿na wykontywaæ wielu operacji w internecie. I jak to zainstalowaæ ??
Użytkownik
java script to jest jêzyk skryptowy za pomoc± którego tworzy siê zawarto¶æ stron www. Obs³ugê Java Script masz domy¶lnie w³±czon± w przegl±darce. Wejd¼ sobie w przegl±darce(dla przyk³adu Firefox) w:
Narzêdzia>Opcje..>Tre¶æ i w³±cz sobie obs³ugê tego skryptu.
Ja mam w³±czone. Tak ogólnie pytam
Ostatnio edytowany przez Lech (2007-02-03 18:04:10)