nasze forum
Administrator
Skoro jest już temat o Sacread (czy jak jej tam ) to niech będzie też o H3. Pomimo bardzo dawnej premiery gra jest wciąż aktualna. Grywalność jej jest wspaniała. Chyba najlepsza gra w jaką miałem okazję zagrać, ponadczasowa. Znalazła się w Top10 najlepszych gier w historii na pc i chyba jak żadna inna sobie na to zasłużyła. Pomimo jej nie najmłodszego wieku wciąż odbywają się na całym świecie turnieje, ligi i wszelkie rozgrywki w H3, choć mam w tej sprawie akurat niepochlebne zdanie
Ludziska na całym świecie wciąż tworzą do niej nowe mody, dodatki itp. Rozwodzić się nad nią nie ma sensu. Po prostu gra fenomen.
Ojciec Prorok
Zgadzam się ze wszystkimi słowami umieszczonymi w poprzednim poście. Jestem wielkim fanem herosa i zawsze już nim pozostanę. Dzisiaj oglądałem program o grach komputerowych na tv 4 i właśnie mówili o sadze herosa wydanej już dosyć dawno w zakresie od 1 do 3. Wspomnieli o jej fenomenie, ale nie odczułem, że byli nią aż tak zachwyceni... a powinni! Ta gra to przełom. To przyszłość. To wieczność. w tym momencie apoteozuję grę i nadaję jej cech ponadludzkich Chyba każdy przyzna, że grając w grę przez 8 lat z odstępami, nie można się nią nie znudzić i więcej do niej nie powrócić. A jednak można... wyjątek potwierdza zasadę... Heros III to w tym momencie najlepsza gra w jaką grałem. I wcale nie najważniejsza jest grafika w grze, lecz pasja, z jaką została tworzona gra. Ta pasja jej twórców emanuje podczas gry i zaraża nią graczy. A to dopiero jest fenomen...
Śp. Brat Zakonu Marii...
Tak tak H3 to zajebista gierka sam potrafilem w nia ciupac nieustannie...
Użytkownik
No jedna z moich ulubionych gier, szkoda że 3DO się rozpadlo i heroes IV i V nie mają już klimatu i grywalności poprzednich części
Ojciec Prorok
No dokładnie... właściwie dla mnie IV i V to zupełnie nowe gry... jakby część I i II nowej serii... a szkoda :/
Użytkownik
Może chujowe nie, ale na pewno bardzo różnią się od genialnej 3 części. Myślę, że lepiej by było, gdyby po prostu zrobili Herosa 3 z lepszą grafiką i dodali np. walczących bohaterów, zamiast na siłe zmieniac to co było dobre
Użytkownik
Własnie. Zwłaszcza, że z dodatkiem In the Wake Of Gods gra w części IV i V nie ma właściwie sensu.